9 reaktioner till “Flyttad 4”

 1. Hej SadamJR, kul att du läser bloggen. Poplåtar.se (bloggen) handlar om musik. I det här fallet är det åt det skönlitterära hållet, av vilket jag kan lova att det kommer mera av från flera av våra skribenter, bland annat mig. Vi är många som tycker att detta inlägg är ett av de bästa och jag ser fram emot att få läsa mer. Och angående svenskan; det är medvetet stilistiskt skrivet och riktigt skönt att läsa tycker jag.
  Mvh
  Axel

 2. Vad snackar du om SadamJR (vad är det för tramsigt nick förresten)? Annas inlägg är ju som en inledning till värsta rock n roll-romanen ju!

 3. Karin O M :Vad snackar du om SadamJR (vad är det för tramsigt nick förresten)? Annas inlägg är ju som en inledning till värsta rock n roll-romanen ju!

  Du kan inte heller skriva.

 4. @Axel
  Det är er sida och ni skriver vad ni vill. Eftersom ni har ett debattforum hoppas jag att det är ok även med negativ kritik. Du säger att inlägget är medvetet stilistiskt skrivet, jag tycker väl snarare att det är stilistiskt omedvetet.

 5. SadamJR: Visst är det ok med negativ kritik. Men kommentarer av typen ”Vem bryr sig?” eller ”Du kan inte heller skriva” är tråkigare än dåligt språk (vilket jag för övrigt inte stött på i inläggen ännu). Roligast blir det om inlägg och kommentarer leder till intressanta diskussioner.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.